Er zijn nog
8 plekken
beschikbaar
Meer info? Bel ons: 00351 964 235 864
Data: 17 - 24 april 2021 Plaats: São Martinho das Amoreiras

Download brochure en ontvang een voucher t.w.v. €25,-


Download brochure

Groepswandelweek april Portugal

In april is de Alentejo in Portugal een paradijs voor de natuurliefhebber. De velden staan vol witte bloemetjes en de natuur is prachtig fris en groen. De fruitbomen, en dan vooral de appel- en sinaasappelbomen, hebben een kleurrijke, heerlijke geurende bloesem. De temperatuur is heerlijk, 20 tot 25 graden overdag.

De groepswandelreis is op basis van vol pension dus inclusief ontbijt, lunch(pakket) en diner. De maaltijden op Maravilhas zijn vegetarisch waarbij we veel gebruik maken van lokale producten. Je verblijft in een 1- of 2-persoonskamer in één van onze drie vakantiehuizen met prachtig uitzicht. Voor kampeerliefhebbers hebben we een kleine camping dus kamperen met eigen tent is ook mogelijk. Net wat je zelf wilt.

De vakantiehuizen en camping liggen op het landgoed van Monte Maravilhas, dat 8,5 hectare groot is en midden in een natuurgebied ligt. We hopen dat je je net als ons thuisvoelt hier tussen de planten, bomen, struiken, kurkeiken, olijfbomen, fruitbomen en waterputten. In de vallei ligt een gezamenlijk zoutwaterzwembad wat heerlijk verkoeling biedt na een inspannende wandeldag. Waar je ook bent of wat je ook doet, rust en stilte krijgen op Maravilhas een nieuwe betekenis.

De wandeltochten (niveau 1 en 2) variëren van 4 tot 7 uur en van 9 tot 18 kilometer. Vier wandelingen starten vanaf Monte Maravilhas. Eén wandeling voert je langs de ongerepte natuur van de ruige Atlantische westkust en één wandeling gaat naar het mooie Santa Clara meer. De wandelingen gaan over voornamelijk onverharde wegen. Onderweg zie je boomgaarden, bossen, meertjes, beekjes, valleien, witte dorpjes, karakteristieke boerderijen en oude molens tegen.

Meer weten? Alle wandelingen en accommodaties staan beschreven in de brochure die je hierboven gemakkelijk kunt downloaden.

Programma groepswandelweek

Dag 1: aankomst op Monte Maravilhas (v.a. 14.00 uur) Dag 5: wandeling Aldeia das Amoreiras (4,5 uur)
Dag 2: oriëntatiewandeling omgeving Maravilhas (2,5 uur) Dag 6: wandeling Atlantische westkust (4 uur)
Dag 3: wandeling stuwmeer Santa Clara (4 uur) Dag 7: wandeling Val del Rei (6 uur)
Dag 4: wandeling Amoreiras-Gare (5 uur) Dag 8: vertrek na ontbijt of verlenging van je wandelweek