Er zijn nog
10 plekken
beschikbaar
Meer info? Bel ons: 00351 964 235 864
Data: 19 december - 26 december 2020 Plaats: São Martinho das Amoreiras

Download brochure en ontvang een voucher t.w.v. €25,-


Download brochure

Groepswandelweek december Portugal

In december wandel je door de supergroene natuur van de Alentejo in een aangename temperatuur van 15 tot 22 graden. Veel bomen zoals kurkeiken, eucalyptus-, olijf- en sinaasappelbomen verliezen nooit hun bladeren. Overal zie je gele bloemetjes in de velden en ook de gele mimosa begint deze maand te bloeien.

De groepswandelreizen van Monte Maravilhas zijn op basis van volledige verzorging. Je verblijft in een 1- of 2-persoonskamer in één van onze prachtig gelegen vakantiehuizen of je kampeert met je eigen tent op onze kleinschalige camping met goede voorzieningen. Net wat je wilt. Alle maaltijden zijn vegetarisch en worden met liefde bereid waarbij we veel gebruik maken van lokale producten.

Tijdens de wandelgroepsreis is Monte Maravilhas je thuis. We heten je van harte welkom op ons landgoed van 8,5 hectare midden in een natuurgebied. Het landgoed staat vol bloemen, planten, wijnranken, waterputten en olijf- en fruitbomen. Genieten van stilte en rust krijgt bij ons een nieuwe betekenis. Na het wandelen in afwisselende landschappen en een ongerepte natuur, kun je bij ons heerlijk nagenieten en ontspannen. In een luie ligstoel bij het zoutwaterzwembad na een verfrissende duik, of met een goed boek in de schaduw van een olijfboom.

De wandelingen tijdens de groepsreis zijn van niveau 1 en 2. De tochten lopen uiteen van 9 tot 18 kilometer en het aantal wandeluren bedraagt 4 tot 7 uur per dag. Veel wandelingen starten vanaf Monte Maravilhas maar we maken ook een wandeling langs de ongerepte, ruige Atlantische westkust en bij het Santa Clara meer. Onder begeleiding van een ervaren en enthousiaste wandelgids loop je door eeuwenoude bossen, boomgaarden, valleien en pittoreske witte dorpjes langs beekjes, meertjes, oude molens en karakteristieke boerderijen.

Meer informatie over onze accommodaties en alle specifieke wandelingen vind je in de brochure die je hierboven meteen kunt downloaden.

Programma groepswandelweek

Dag 1: aankomst op Monte Maravilhas (v.a. 14.00 uur) Dag 5: wandeling Aldeia das Amoreiras (4,5 uur)
Dag 2: oriëntatiewandeling omgeving Maravilhas (2,5 uur) Dag 6: wandeling Atlantische westkust (4 uur)
Dag 3: wandeling stuwmeer Santa Clara (4 uur) Dag 7: wandeling Val del Rei (6 uur)
Dag 4: wandeling Amoreiras-Gare (5 uur) Dag 8: vertrek na ontbijt of verlenging van je wandelweek