Er zijn nog
8 plekken
beschikbaar
Meer info? Bel ons: 00351 964 235 864
Data: 13 - 20 februari 2021 Plaats: São Martinho das Amoreiras

Download brochure en ontvang een voucher t.w.v. €25,-


Download brochure

Groepswandelweek februari Portugal

In februari voelt het al lenteachtig aan in de Alentejo in Portugal. De temperatuur overdag is zeer aangenaam met 18 tot 23 graden. Je ziet overal al zwaluwen en ooievaars nestelen. In de ontluikende natuur vind je geurende kruiden, een kleurrijke bloemenpracht en mispelbomen met vruchten. Het is echt genieten hier zo vroeg in het jaar!

De groepswandelvakantie is op basis van vol pension, dus inclusief ontbijt, lunch(pakket) en diner. De maaltijden zijn vegetarisch. Je slaapt in een 1- en 2-persoonskamer of je kampeert met je eigen tent op onze kleinschalige camping. Net wat je het liefste wilt. De kamers bevinden zich in prachtig gelegen, zorgvuldige gerestaureerde vakantiehuizen. 

Tijdens je wandelvakantie is Monte Maravilhas je thuisbasis. Of liever nog 'je thuis'. We hopen namelijk van harte dat je je net als ons thuisvoelt hier. Ons landgoed is 8,5 hectare groot en ligt midden in een natuurgebied vol olijf- en fruitbomen, kurkeiken, planten, bloemen en waterputten. Bij ons krijgt stilte en rust een nieuwe betekenis. In de vallei ligt een gezamenlijk zoutwaterzwembad waar je na een wandeling een verfrissende duik kunt nemen. Of waar je lekker in een luie ligstoel kunt nagenieten van alle indrukken.

Elke dag wandel je 4 tot 7 uur. De wandelingen variëren van 9 tot 18 kilometer en zijn van niveau 1 en 2. Vier wandelingen starten vanaf Monte Maravilhas maar we zoeken ook het water twee keer op. Zo gaan we ook een dag naar de ruige, ongerepte Atlantische Westkust en wandelen we een dag langs het meer van Santa Clara. De paden zijn voor het merendeel onverhard. Onderweg zien we eeuwenoude bossen, boomgaarden, velden, valleien, meertjes, beekjes, oude molens, pittoreske witte dorpjes en typische boerderijen.

Meer weten? Alle wandelingen en accommodaties worden in detail beschreven in de brochure die je meteen kunt downloaden hierboven.

Programma groepswandelweek

Dag 1: aankomst op Monte Maravilhas (v.a. 14.00 uur) Dag 5: wandeling Aldeia das Amoreiras (4,5 uur)
Dag 2: oriëntatiewandeling omgeving Maravilhas (2,5 uur) Dag 6: wandeling Atlantische westkust (4 uur)
Dag 3: wandeling stuwmeer Santa Clara (4 uur) Dag 7: wandeling Val del Rei (6 uur)
Dag 4: wandeling Amoreiras-Gare (5 uur) Dag 8: vertrek na ontbijt of verlenging van je wandelweek