Er zijn
nog 6 plekken
beschikbaar
Meer info? Bel ons: 00351 964 235 864
Data: 5 - 12 juni 2021 Plaats: São Martinho das Amoreiras

Download brochure en ontvang een voucher t.w.v. €25,-


Download brochure

Groepswandelweek juni Portugal

In juni wandel je in de Alentejo in Portugal tussen de kersen- en perzikenbomen vol fruit. De temperatuur overdag is 22 tot 28 graden. Het is de ideale maand om wandelen te combineren met echt vakantie vieren en genieten van zon, water en zwemmen. In het zoutwaterzwembad op ons landgoed, aan zee of aan het meer van Santa Clara.

De groepswandelvakantie is op basis van volledige verzorging dus inclusief verblijf, (vegetarische) maaltijden en wandelgids. Het ontbijt en diner serveren we op Monte Maravilhas. Je luncht meestal onderweg (lunchpakket of restaurantje). Je overnacht in een 1- of 2-persoonskamer in één van de prachtig gelegen vakantiehuizen of je slaapt in je eigen tent op onze kleine camping als je liever kampeert.

Tijdens je wandelvakantie is Monte Maravilhas je thuis. Ons landgoed is 8,5 hectare groot en staat vol kurkeiken, fruitbomen, olijfbomen, bloemen, planten en waterputten. Stilte en rust krijgen ons een nieuwe betekenis. Of je nu bij het zwembad ligt en geniet van het uitzicht of wegmijmert in de schaduw van een olijfboom. Na een dagje wandelen zijn er veel plekken om heerlijk te vertoeven.

De wandeltochten (niveau 1 en 2) variëren van 9 tot 18 kilometer en 4 tot 7 uur. Er zijn vier wandeldagen die starten vanaf Monte Maravilhas. Voor twee andere wandeldagen zoeken we de ongerepte westkust van de Atlantische Oceaan en het Santa Clara meer op. Onder begeleiding van een enthousiaste wandelgids loop je over onverharde wegen door valleien en pittoreske witte dorpjes. Onderweg zie je boomgaarden, eeuwenoude bossen, beekjes, meertjes, oude molens en boerderijen.

Meer weten over onze wandelweken en accommodaties? Download dan nu de brochure hierboven, daar staat alles in!

Programma groepswandelweek

Dag 1: aankomst op Monte Maravilhas (v.a. 14.00 uur) Dag 5: wandeling Aldeia das Amoreiras (4,5 uur)
Dag 2: oriëntatiewandeling omgeving Maravilhas (2,5 uur) Dag 6: wandeling Atlantische westkust (4 uur)
Dag 3: wandeling stuwmeer Santa Clara (4 uur) Dag 7: wandeling Val del Rei (6 uur)
Dag 4: wandeling Amoreiras-Gare (5 uur) Dag 8: vertrek na ontbijt of verlenging van je wandelweek