Er zijn nog
8 plekken
beschikbaar
Meer info? Bel ons: 00351 964 235 864
Data: 12 - 19 sept 2020 Plaats: São Martinho das Amoreiras

Download brochure en ontvang een voucher t.w.v. €25,-


Download brochure

Groepswandelweek september Portugal

In september beland je in de Alentejo midden in de oogsttijd van de druiven, olijven en vijgen. Ook de vruchten van de aardbeiboom, waar de Portugese medronho van wordt gemaakt, worden geoogst. Met een dagtemperatuur van 20 tot 25 graden kun je nog heerlijk zwemmen. 's Avonds is de kans groot dat je vallende sterren ziet.

De groepswandelvakantie op Maravilhas is inclusief accommodatie, (vegetarische) maaltijden en wandelgids. Je slaapt in een 1- of 2-persoonskamer in één van onze drie prachtig gelegen, sfeervolle vakantiehuizen. Als je liever kampeert met je eigen tent kan dat ook. Op Maravilhas hebben we ook een kleinschalige camping.

Tijdens de wandelweek is Monte Maravilhas je thuis. We heten je van harte welkom op ons 8,5 hectare groot landgoed vol planten, bloemen, fruit- en olijfbomen, wijnranken en waterputten. Bij ons krijgt genieten van rust en stilte een nieuwe betekenis. Overdag maak je afwisselende wandeltochten in een ongerepte natuur. Als je thuiskomt, kun je een verfrissende duik in het zoutwater zwembad nemen, vanuit je luie ligstoel genieten van het weidse uitzicht of tot jezelf komen in de schaduw van een olijfboom.

De wandelingen tijdens de groepsreis zijn van niveau 1 en 2 en variëren in lengte van 9-18 km. Je wandelt 4-7 uur per dag. De meeste wandelingen starten vanaf Maravilhas maar we zoeken ook het Santa Clara meer en de ongerepte, ruige Atlantische westkust op. Onder begeleiding van een enthousiaste gids die de omgeving goed kent, loop je over geitenpaden en onverharde landweggetjes door eeuwenoude bossen, langs beekjes en boomgaarden over glooiende heuvels vol bloemen en planten. Onderweg zie je oude molens, karakteristieke boerderijen en pittoreske witte dorpjes.

Meer weten? Download dan onze brochure en lees alle details over de accommodaties en specifieke wandelingen tijdens de groepwandelvakantie!

Programma groepswandelweek

Dag 1: aankomst op Monte Maravilhas (v.a. 14.00 uur) Dag 5: wandeling Aldeia das Amoreiras (4,5 uur)
Dag 2: oriëntatiewandeling omgeving Maravilhas (2,5 uur) Dag 6: wandeling Atlantische westkust (4 uur)
Dag 3: wandeling stuwmeer Santa Clara (4 uur) Dag 7: wandeling Val del Rei (6 uur)
Dag 4: wandeling Amoreiras-Gare (5 uur) Dag 8: vertrek na ontbijt of verlenging van je wandelweek